maanantai 28. syyskuuta 2015

HOMECOMING

Niinkun jo viime postauksessa sanoin, niin kerron nyt sitten tästä homecomingista. Elikkäs, homecoming dance on monille varmaan tuttu leffoista, mutta tosiaan in real life se on vähän erilaista ja sitä 'juhlitaan' koko edeltävä viikko. Eli homecoming-viikkona koulussa on ns. spirit week. Meidän koulussa oli tänä vuonna superhero teema, joten joka päivä oli jonkinlainen supersankari teemana. Yleensä on pyjama day, voi olla twin-day tai red day yms. Monet olikin tänä vuonna vähän vastaan tätä, koska pyjama daytä ei ollu. :D


1. DC Tuesday
2 & 3. koko koulu oli koristeltu eri Wayzata ja superhero jutuilla
4. Class Super Hero - Superman




 Siis vaikka uskoisi et monet pukeutuis homecoming viikolla (koska football gameihin kaikilla kunnon panostetut outfitit), niin tuolla ei nähny monta kenellä oli päällä asuja, mut mun mielestä ihan kiva viikko kumminkin! Perjantaina toisinaan sittaas melkeen kaikki oli koulun vaatteissa!




Spirit-week päättyi homecoming peliin, jonka voitimme! Viime vuonna wayzata oli kuulemma hävinnyt pelin ja se ei varmaan ole niin kivaa homecoming viikkona... Perjantaina senior tytöillä oli päällä kullan väriset farkkuhaalarit jo koulussa ja pelissä meillä oli tarkoitus olla eka puolisko valkoiset paint suitit ja toka puolisko senioreilla & sophmoreilla kultaa/keltasta, eli senior tytöillä ne haalarit ja junioreilla & freshmeneilla sinistä. Ostin valkosen paintsuitin mutta farkkuhaalareita en väsännyt joten keltaisella Wayzata paidalla mentiin.


kesken pelin kaikki heitti babypowderia ilmaan, se oli ihan tosi siistin näköstä, vaikka sitä powderia oli sitten joka paikassa :D
(kuvan löysin facebookista, ei ole siis mun ottama)




1. my Norwegian girl <3
2 & 3 selfies with my foreigners
4. senior cookout



Ennen peliä senioreilla oli cookout, eli tarjolla oli hotdogeja, sipsiä ja muuta naposteltavaa. Kaikki otti kuvia ja odotti pelin alkua. Sää oli aivan täydellinen, yli 20 astetta ja koko meidän puoleinen katsomo oli ihan täynnä. Meidän Marching band soitti, dance team esiintyi ja cheerleaderit oli kannustamassa. Oli kyllä tosi kivaa! Olin siellä pääosin muiden vaihtareiden kanssa, mutta peleissä tulee aina tutustuttua pariin uuteen ihmiseen, joka on tosi kivaa.

Lauantaina oli sitten se kuuluisa homecoming dance. Viiden aikaan kaksi muuta tyttöä tuli meille laittautumaan ja sen jälkeen mentiin porukalla espanjalaisen vaihtarin luokse syömään & ottamaan kuvia! Hänen hostvanhemmat oli ihan supermukavia ja heillä oli tarjolla kaikkia erilaisia ruokia.


squad <3<3
(Italialainen vaihtari puuttuu)

Brasilia / Suomi / Venezuela
(tosiaan mä olen ainut vaihtari tosta porukasta)


Syömisen jälkeen lähdettiin kohti koulua ja hoco tanssia. Tosiaan oletin tanssin olevan paljon erilaisempi, koska se muistutti paljon ala-aste discoa... Mun ikäset siis tanssis siellä ihan täysillä ja me vaihtarit, ketkä ei oltu odotettu sellasta tanssia, oltiin vähän ymmällämme. Mutta nojoo, en todellakaan kadu sitä, että menin!! Siis oli meillä kivaa, vaikka tanssilattialla parin sadan oppilaan kanssa tuli kieltämättä aika kuuma, niin oli ihan kivaa tanssia ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Tosiaan niin monet ei oikeastaan edes tullut sinne tanssiin, vaan piti omat bileet jonkun kotona, joten yleensä sinne mennään vaan poikkeamaan vähäksi aikaa ja jatketaan omiin bileisiin. Tanssin jälkeen olisimme porukalla halunneet tehdä jotain, mutta tosi monet halusi vaan kotiin, joten se jäi sitten siihen. Oli kumminkin ihan kiva ilta ja tutustuin myös paremmin kaikkiin ihmisiin.


°°°


Sunnuntaina mentiin hostperheen kanssa Mall of Americaan! Se on siis USAn isoin kauppakeskus. Siellä on myös huvipuisto, sealife ja tietty monta eri kauppaa. Käytiin ensin sealifessa, sen jälkeen löysin Build your own - bear workshopin !! Siis what, en tiennyt et täällä on oikeasti kauppoja missä voi tehä oman pehmolelun. Ihan kun Hannah Montanassa, joten olihan mun pakko mennä sinne ja tehdä oma, hahha.

1. Build Your Own - Bear ! Arvaatte varmaan kumpi on mun ? :D
2. sealife
3. Hyvipuisto kauppakeskuksen sisällä
4. American girl - store on uusi juttu täällä,
 eli voit ostaa nuken jolla sitten on jonkunlainen tausta tarina
 ja sille voi sitten ostaa kaikkea.
En kyllä ihan tajua pointtia, mutta kai pikkutytöt on ihan innoissaan :D

Tän jälkeen käytiin vuoristoradassa ja sitten sain shoppailla vähän alle 2 tuntia (joka oli aivan liian lyhyt aika mulle, hahha). Tuli kumminkin ostettua muutamat legginsit, juoksuhousut, pari paitaa yms. Odotan jo innolla seuraavaa kertaa! (äiti sä olet varmaan kanssa tosi innoissas näistä mun viikottaisista shoppailu reissuista, hehhe ;) Shoppailun jälkeen syötiin ravintolassa nimeltä Crave (oli tosi hyvää!) ja sen jälkeen ajettiin kotiin. Sieltä menee joku 30-40 min meille, joten ihan kohtuullinen matka.


°°°

Tällästä kuului mun homecoming viikkoon.
Täälläpäin menee päivä päivältä paremmin, vaikka flunssa haluukin iskeä päälle... 
Mutta nyt on taas uusi viikko edessä!
Kuulumisiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti