sunnuntai 11. lokakuuta 2015

HELLO OCTOBER

Niin miten tää aika menee näin nopeasti? Lehdet on jo muutunut suurimmaksi osaksi kellertäviksi tai punaisiksi ja alkaa jo tuntua syksyltä. Tosin tänään on ollut 27 astetta lämmintä, joten ei ihan normaalilta suomi syksyltä tunnu. En muistanut, että syksy onkin näin ihana. Jotenkin kaikki on niin kaunista ja odotan halloweenia innolla! Tarviikin mennä shoppailemaan syksy vaatteita ja kenkiä! Halloween asukin on vielä hankimatta. Halloween koristeet on kaikilla jo pihalla ja kurpitsoja löytyy kaikkialta.








Viime viikon perjantaina (2.10) oltiin katsomassa baseball peliä Minneapoliksessa! Tietty mun piti saada kokea aito jenkkibaseball peli joten käytiin katsomassa TWINS vs Kansas City Royals. Pelihän on periaatteessa sama kuin suomen pesäpallo, joten ymmärsin siitä ainakin jotai, hahha. Areena oli tosi iso ja meillä oli mun mielestä tosi hyvät paikat! Ei oltu niin lähellä pelikenttää, mutta maisema oli Minneapolis skyline, joten kelpas mulle!






Lauantaina mentiin sitten koulun kuorojen  & orchestran kanssa Minneapoliksen Orchestra Hall:iin katsomaan/kuuntelemaan Minnesota State Orchestraa. Sen tyyppinen musiikki ei ehkä ole ihan mun makuun, mutta olihan se once in a lifetime experience koska päästin sinne tosiaan ilmaiseksi joten oli se ihan siistiä kuunnella niitä.





Sunnuntaina meillä oli Nacel Open Door orientation Minnehaha parkissa. Se oli kyllä tosi kivaa, ku sain tavata Reean, joka on Wisconsinissa, mutta ollaan samalla "alueella", joten sekin tuli sinne. Sit siellä oli muita vaihtareita mun alueelta ja myös pari vaihtaria mun koulusta. :) Käytiin läpi sääntöjä (taas) ja kaikilla oli mukana jotain syötävää. Oli ihan rento päivä.








Maanantaina mentiin kaikki vaihtarit German Clubin kanssa Apple Orchardiin. Siellä oli corn maze ja sai ostaa kaikkea omeniin liittyvää. Apple cinnamon donuts oli ihan lemppari!! Oli ihan tosi kivaa ja se corn maze oli jotenki niin ihana ja semmone just perus jenkki-juttu.









Keskiviikkona mun hostsiskolla oli kaverisynttärit ja mentiin Feed my starving children! Siis oon vieläkin niin hämilläni, että hän oikeesti halus viettää 8-v synttärit siellä ja pakata ruokaa tarvitseville. Jotenkin niin liikuttavaa. Joten, mentiin sinne ja sekotettiin riisiä, vihanneksia yms. pusseihin ja pakattiin ne laatikoihin. Siellä oli meidän lisäksi myös muita ryhmiä ja pakattiin yhteensä niin monta laatikkoa, että 29 lasta saa ruokaa kokonaiseksi vuodeksi. Jotenkin outoa, että vain 1,5 tunnin vapaaehtoistyöllä pelastettiin luultavasti 29 lapsen henki. Täällä jenkeissä vapaaehtoistyö on tosi iso juttu! Meillä on esimerkiksi koulussa clubi, jonka kautta voi viikottain mennä eri paikkoihin auttamaan. Joten tämäkin oli taas yksi uusi kokemus!





Perjantaina oli viimeinen virallinen Football game. Ensi viikolla alkaa ymmärtääkseni Play Offsit, mutten usko, että meidän koulu pysyy niin kauan mukana, hahha. Oli blaze-out, joten kaikilla oli neon oranssin värisiä vaatteita  (kaikilla oli metsästys vaatteita päällä). Oli ihan kivaa vaikka valitettavasti hävittiin13-33.




Eilen oli ihan tosi kiva päivä! Mentiin aamulla ALS 5k Super Hero Dashiin St. Pauliin yhen järven rannalle. Kaikki oli pukeutunut eri supersankareiksi ja sitten juostiin joko 10km tai sitten 5km sen järven ympärillä. Siis se oli ihan tosi rankkaa juosta se 5km, koska en oo käyny lenkillä varmaan 3 kuukauteen... Mutta oli tosi kivaa! Illalla meille tuli pari hostperheen kaveria ja naapuria kylään ja vaan syötiin ja oltiin.


hahha tällä outfitilla mentiin :D









Tänään ei olla tehty mitään erikoista, joka on tosi ihanaa vaihteeksi! Eka viikonloppu kun on saanu vaan olla edes vähän aikaa tekemättä mitään erikoista. Tänään otettiin meidän Senior kuvat Karlan (Venezuela) kanssa ja sen jälkeen katottiin elokuvaa, joten ihana lazy sunday.



DIY crayons



Ensi viikolla meillä on syysloma to-pe, joten lähdetään hostperheen kanssa keskiviikkona Chicagoon! Odotan jo innolla! Huomenna mulla on koulum cheerleading tryouts, vaikka tosiaan en usko, että mulla tulee olemaan mitään vaikeuksia päästä joukkueseen, hahha. Vaikka meidän koulussa cheer ei oo mikään iso juttu, enemmänkin vähän noloa, niin ajjon mennä kumminkin. Sekin on experience, joten ajattelin, että ihan sama kokeillaan nyt kaikkea uutta ja erilaista. Varmasti tulee olemaan kivaa! Ensin ajattelin mennä All Star gymille, mutta se maksaa ihan tosi paljon & mulla pitäisi olla enemmän tumblingia (akroa), että pääsisin edes hyvään joukkueeseen, joten mielummin menen sitten vaan koulun joukkueeseen. :)

Nyt menenkin tästä unten maille!
Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti