lauantai 24. lokakuuta 2015

CHICAGO

Viime viikolla meillä oli ns. syysloma, joka täällä menee nimellä MEA. Meillä oli siis vapaata torstai sekä perjantai, joten lähdettiin hostperheen kanssa Chicagoon loman kunniaksi. Olin niin innoissani tästä koska rakastan matkustella ja nähdä sekä kokea uusia asioita. En odottanut Chicagon olevan noin ihana! Kaupunki muistutti New Yorkia, mutta niin paljon rauhallisempi ja vaikka se oli iso kaupuki niin jotenkin se tuntui pienemmältä. Olen siis todella kiitollinen, että sain kokea ihanan "Windy Cityn".






Keskiviikkona lähdettiin ajamaan kohti Wisconsinia ja pysähdyttiin sinne ke-to yöksi. Torstai aamulla jatkettiin matkaa ja puolen päivän jälkeen oltiin Chicagossa. Sinne kestää yhteensä joku 7-8 tuntia täältä, joten ei mikään hirveen paha ajomatka (varsinkaan näille Jenkeille). Täällä siis tollanen matka ei edes ole paha, koska niinkuin varmaan monet tietää, autolla mennään joka paikkaan!


Madison, WI

welcome to ILLINOIS


Oltiin Chicagossa to-la ja yövyttiin ihan tosi kivassa hotellissa! Kierreltiin kaupunkia, shoppailtiin, käytiin "the Field Museum" läpi ja ylhäällä Willis Towerissa. Sää oli kohdillaan ja syksyn ihanat värit olivat parhaimillaan.

oon rakastunut tähän syksyyn totaalisesti 



ekana iltana oltiin laiva ajelulla Chicago Riverillä, niiiin kaunista!



wanna go away?



shoppailua



millenium park


selfie with the bean

my American siblings <3

disney store & FROZEN <3

standing on glass, ketä voi olla rakastumatta tähän näkymään?


Lauantaina lähdettiin takaisin päin. Yövyttiin hotelissa vähän Chicagon ulkopuolella ja sunnuntaina mentiin Jelly Belly Factoryyn Wisconsinissa. Jelly Belly Factory oli samassa kaupungissa missä Ainon hostperhe asuu, joten otettiin hänet sitten mukaan sinne ja oli aivan ihanaa puhua SUOMEA ja puhua kaikista vaihtarjutuista vaihteeksi!



Jelly Bellys are the best


Aino toivotti mut tervettulleeksi :)

Su-Ma vietettiin vielä vesipuistossa Wisconsin Dells:issä ja maanantain iltapäivällä ajettiin kotiin. Oli kyllä tosi kiva viikonloppu ja toivon, että samankaltaisia tulee olemaan vielä enemmän!

Syysloma meni siis tosi mukavasti ja ensi viikolla onkin jo Halloween, odotan innolla! 
Haleja sinne <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti